Intrebari Frecvente

Acceptati animale de companie in studio?

In studio acceptam doar animale de companie spalate, deparazitate si vaccinate. Pentru a fi acceptate trebuie sa ne prezentati carnetul de vaccinari. Iubim aninamele, avem si noi 2 caini Golden Retriever ce participa uneori la sedinta, dar siguranta copiilor este prioritara.


Ce contine tortul pentru sedintele de Smash the Cake?

Tortul comandat de catre noi este realizat in colaborare cu Simply Delicious by Anna si este un tort baby friendly, fara zahar, cu interior carrot cake si exterior din crema de unt. Doar figurinele sunt din pasta de zahar, dar acestea nu sunt mancate de catre copil.


In pachete sunt incluse cadre cu familia?

Da, fiecare pachet cuprinde si cadre cu familia restransa (parinti si frati). Tinutele sunt asigurate de studio doar pentru copiii  pana la varsta de 4 ani.


De ce nu putem primi si imaginile needitate?

Imaginile needitate nu ma reprezinta pe mine ca fotograf si nu reprezinta produsul finit pentru care ati platit. Fotografiile pentru care platiti sunt rezultatul combinat al sedintei foto si al orelor de editare petrecute dupa ce sedinta foto se termina. Doresc sa livrez clientilor doar imagini de calitate si, de aceea nu livrez imagini needitate.


Care sunt masurile de igiena folosite pentru a proteja bebelusul?

Pentru siguranta copilului vor fi realizate urmatoarele masuri de igiena:

  • Voi purta masca de protectie, voi folosi dezinfectant pentru maini si vom purta haine curate, totul pentru ca bebelusul sa nu intre in contact cu microbii.
  • Costumasele si wrapurile folosite ca recuzita sunt spalate dupa fiecare folosire cu detergent ecologic de bebelusi, marca  Friendly.
  • Obiectele care intra in contact direct cu bebelusul (cosumase, wrapuri, paturi) sunt depozitate in spatii inchise (dulapuri) destinate numai depozitarii recuzitei.
  • Obiectele de recuzita care nu pot fi spalate sunt dezinfectate cu spray dezinfectant.


Cand facem programarea pentru sedinta newborn?

Sedinta newborn se programeaza din timpul sarcinii, data fiind stabilita aproximativ si confirmata dupa nastere. Perioada ideala pentru sedinta foto este in primele 6-12 zile de viata deoarece incepand cu 12-14 zile pot aparea colicii iar la 18-21 zile bebelusii trec printr-un puseu de crestere, facand sedinta foto dificila si cu mai putine rezultate.


Crede In Tine