Testimoniale

Mihaela Enez

Am castigat o sedinta foto la o campanie din grupul LaPrimulBebe. Din prima clipa comunicarea cu Oana a fost foarte OK si ne-am inteles foarte usor asupra tuturor detaliilor cu privire la sedinta. Pentru sedinta, Oana ne-a ajutat cu vestimentatie si diverse obiecte, din acest motiv cadrul a fost foarte frumos organizat. Totul a decurs foarte relaxat in ciuda faptului ca am prins si o vreme nefavorabila si as dori sa multumesc Ace photography pentru tot profesionalismul si implicarea in proiectul nostru.


Oana Alexandra Jipa

Sa poți lucra cu copilașii de câteva luni, 1 an, sa ii faci sa-ți zâmbească chiar dacă nu te cunosc, sa ai rabdare și atâta dăruire pentru ceea ce faci...asta înseamnă profesionalism... iar noi l-am găsit la tine! Îți multumim pentru lucrul minunat pe care l-ai făcut! Noi vom reveni la tine ori de câte ori vom avea ocazia!


Alexandra Anghel

O experienta minunata in intimitatea casei - alaturi de o persoana calda, pozitiva. Poze superbe, amintiri de neuitat!!! Recomand cu incredere!!! Multumim, Oana!


Elena Marin

Oana este super. O profesionista desavarsita. Pozele facute de ea sunt dovada. O recomand cu drag.


Luiza Alexe

Am fost impresionata, la întâlnirea noastră, de calitatea serviciului oferit - de la decoruri și accesoriile necesare pana la ținutele superbe, atent alese pentru a se potrivi fiecărei tematici. Nimic nu este pus la întâmplare, totul completează perfect povestea pe care mi-am imaginat-o atunci când am pășit în studio. Iar Oana este o persoana răbdătoare și vesela iar experienta de mamica o ajuta, in încercarea de a obține cadrele perfecte! Felicitari Am castigat o sedinta foto la o campanie din grupul LaPrimulBebe. Din prima clipa comunicarea cu Oana a fost foarte OK si ne-am inteles foarte usor asupra tuturor detaliilor cu privire la sedinta. Pentru sedinta, Oana ne-a ajutat cu vestimentatie si diverse obiecte, din acest motiv cadrul a fost foarte frumos organizat. Totul a decurs foarte relaxat in ciuda faptului ca am prins si o vreme nefavorabila si as dori sa multumesc Ace photography pentru tot profesionalismul si implicarea in proiectul nostru.


Andreea Georgiana Tocan

Un om cald, minunat pe care copiii il adora. Multumim, Oana!


Aida Preda

Profesionalism, atmosfera calda, seriozitate


Ana Maria Lungu

Fotograf implicat in ceea ce face, un om caruia ii pasa de satisfactia finala a clientului si incearca sa livreze peste asteptari. Recomand!


Crede In Tine